Nieuwe leden zijn van harte welkom. Vanaf september t/m december 2022 kunt u er ook voor kiezen om 3 maanden met ons meezingen. U werkt uiteindelijk mee met ons Kerstconcert in de Sint-Joriskerk in Amersfoort D.V. 17 december a.s. Tijdens dit concert voeren we naast bekende Kerstliederen ook werken uit van Mendelssohn, Rutter, Rheinberger en Cornelius. De kosten bedragen € 55,-- incl. muziek/kleding.

Beleef het met ons mee en kom vrijblijvend naar één van onze repetitie-avond. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Henny Teeuwissen, bestuurslid Ledenzorg.  Zij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30142438. 

Wanneer u enthousiast bent en overweegt lid te worden, wordt u na het bijwonen van drie repetitieavonden gestemd en bepaalt de dirigent of uw stem past binnen de klankkleur van Cantate Deo.

Wij repeteren iedere donderdagavond van 19.45 - 22.00 uur in de Ger. kerk "De Lichtkring" te Amersfoort. Klik hier voor een routebeschrijving naar De Lichtkring.